Frederiksberg Boligadvokater har lukket i perioden 22/12 - til 2/1

Om Frederiksberg Boligadvokater

Vi er specialister i køberrådgivning

Frederiksberg Boligadvokater er specialister i rådgivning af boligkøbere. Vi varetager eksklusivt berigtigelse af bolighandler og relaterede advokatydelser.

Vi har mange års praktisk erfaring med berigtigelse af boligkøb, byggeri og byggeforhold, entrepriseret, samt erstatnings- og forsikringsret vedrørende fast ejendom. Herudover yder vi rådgivning om formueforhold i samlivet og ægteskabet med relation til køb af fast ejendom, og vi tilbyder kyndig udarbejdelse af  testamenter og ægtepagter.

Vi yder bistand til førelse af retssager, voldgifter og ankenævnssager med relation til fejl og mangler ved fast ejendom, håndværkeransvar og forsikringsskader.

Frederiksberg Boligadvokater er et Advokatanpartsselskab og er medlem af Advokatsamfundet og følger de af Advokatsamfundet fastsatte uddannelseskrav og øvrige regelsæt.

Du er sikret mod fejl i vores rådgivning gennem vores lovpligtige ansvarsforsikring, som dækker erstatningskrav optil kr. 2.500.000. Ansvars- og garantiforsikring er tegnet hos HDI Danmark police nr. 156-08657330-14003.

Vores fokus

  • Høj faglighed
  • Personlig individuel rådgivning
  • Garanti for tryghed i boligkøbet
  • Hurtig ekspedition og god service
  • Markedets bedste priser

Jurister

Peter Celander Lindgren

Advokat og indehaver

Har beskæftiget sig med fast ejendom siden 1986. Herunder med køb og salg, ejendomsregistrering, fejl og mangler, entreprise, forsikringsforhold, andelsboligadministration. Uddannet advokat i 2005. Selvstændig boligadvokat siden 2011. Specialist i ejerskifteforsikring og retshjælp.

Jonas Smith Christophersen

Advokatfuldmægtig

Mange års erfaring med forsikring af fast ejendom. Speciale i ejerskifteforsikringsskader og byggeskadeforsikring. Cand. jur. og HD. Advokatfuldmægtig siden 2017. Primære ansvarsområde er køberrådgivning og berigtigelse af bolighandler.

Har du brug for en boligadvokat?

Frederiksberg Boligadvokater sikrer dig fuld tryghed, når du køber ny bolig

Kontakt
Frederiksberg Boligadvokater

TOP
Ring Nu