fbpx

Forældrekøb

5.995,-

(Kampagnepris – LINK til ny webside)

Komplet pakke (ex tinglysningsafgift og evt. debitorskifte)

Hurtig opstart! Hvis du bare vil have sat en advokat på sagen hurtigst muligt, behøver du ikke kontakte os, inden du skriver under på købsaftalen. Du skal blot bede mægleren inkludere normalt bank- og advokatforbehold i købsaftalen. Så er det ikke bindende for dig at underskrive og du kan gratis komme ud af aftalen igen, hvis du ønsker det. Vi tager alle nye sager ind i takt med, at vi modtager adgang til dokumenterne fra mægler. Nye handler ekspederes fra dag til dag. Vi har ikke brug for nogen oplysninger fra dig, da vi automatisk får det hele fra ejendomsmægleren. Du skal give følgende kontaktoplysninger til mægler, så opretter vi sagen og kontakter dig, når vi hører fra mægler: Frederiksberg Boligadvokater, 31100810, info@fb-a.dk

Forældrekøb fra start til slut

1. Find boligen

Hos os får du en kompetent boligadvokat, som har stor erfaring med forældrekøb. Vi hjælper gerne med forhandlingerne.

Når du har fundet boligen til dit barn og er klar til at underskrive købsaftalen, skal du give ejendomsmægleren din boligadvokats kontaktoplysninger. Derefter sikrer ejendomsmægleren, at vi får adgang til dokumenterne.

Du skal altid underskrive købsaftalen med bank- og advokatforbehold. Når både du og sælgeren har underskrevet købsaftalen, opretter vi sagen og gennemgår dokumenterne.

Forældrekøbet er ikke bindende for dig, før vi har gennemgået det hele og aftalt endelig handel med dig.

2. Gennemgang af dokumenter

Vi laver en grundig gennemgang af alle relevante forhold i sagen og giver dig en skriftlig tilbagemelding i god tid indenfor advokatforbeholdsfristen.

Vi aftaler herefter, om vi kan bekræfte forældrekøbet overfor ejendomsmægleren. Samtidig kan du få svar på de eventuelle spørgsmål, som du selv måtte have til boligkøbet. Din bank skal indenfor samme frist meddele ejendomsmægleren, om de kan godkende finansieringen.

Vi håndterer herefter sagen og varetager dialogen med ejendomsmægleren og bankerne.

3. Berigtigelse af handlen

Inden overtagelsen udarbejder vi skødet, som parterne underskriver med NemID, hvorefter vi sender det til tinglysning. Hvis sælger har aftalt med ejendomsmægleren, at mægleren opretter skødet, kontrollerer vi i stedet ejendomsmæglerens skøde, inden du underskriver.

Når skødet er tinglyst, går bankerne i gang med låneekspeditionen.

4. Overtagelse af boligen

Når du har fået nøglerne til dit barns nye bolig, laver du sammen med ejendomsmægleren en gennemgang af fejl og mangler ved boligen og aflæser forbrugsmålere.

Vi udarbejder til sidst en refusionsopgørelse, som deler udgifterne vedrørende boligen mellem køber og sælger med overtagelsesdagen som skæringsdag.

Når bankerne har fået ordnet låneekspeditionen og aflysning af sælgers lån, frigiver vi købesummen til sælger.

Hjælp til dit køb

Vi sidder klar til at yde specialistrådgivning til fast lav pris. Du har garanti for uafhængig personlig rådgivning af erfaren boligadvokat i hele købsprocessen. Dag-til-dag ekspedition af alle handler.

Ring 31 10 08 10

pl@fb-a.dk
Peter Celander Lindgren
Advokat og indehaver

Relaterede artikler

Gratis samtale med advokat