fbpx

Projektkøb

5.995,-

Kampagnepris – LINK til ny webside

Hurtig opstart! Hvis du bare vil have sat en advokat på sagen hurtigst muligt, behøver du ikke kontakte os, inden du skriver under på købsaftalen. Du skal blot bede mægleren inkludere normalt bank- og advokatforbehold i købsaftalen. Så er det ikke bindende for dig at underskrive og du kan gratis komme ud af aftalen igen, hvis du ønsker det. Vi tager alle nye sager ind i takt med, at vi modtager adgang til dokumenterne fra mægler. Nye handler ekspederes fra dag til dag. Vi har ikke brug for nogen oplysninger fra dig, da vi automatisk får det hele fra ejendomsmægleren. Du skal give følgende kontaktoplysninger til mægler, så opretter vi sagen og kontakter dig, når vi hører fra mægler: Frederiksberg Boligadvokater, 31100810, info@fb-a.dk

Projektkøb fra start til slut

1. Find din nye bolig 

Hos os får du en kompetent boligadvokat, som hjælper dig med dit projektkøb fra start til slut.

Når du har fundet dit nye projektkøb og er klar til at underskrive købsaftalen, skal du give ejendomsmægleren eller sælgeren vores kontaktoplysninger. Derefter sikrer ejendomsmægleren/sælgeren, at vi får adgang til dokumenterne.

Du skal altid underskrive købsaftalen med bank- og advokatforbehold. Når både du og sælgeren har underskrevet købsaftalen, opretter din boligadvokat sagen og gennemgår dokumenterne.

Projektkøbet er ikke bindende for dig, før vi har gennemgået det hele og aftalt endelig handel med dig.

2. Gennemgang af dokumenter

Vi laver en grundig gennemgang af alle relevante forhold i sagen og giver dig en skriftlig tilbagemelding i god tid inden advokatforbeholdsfristen.

Vi aftaler herefter, om vi kan bekræfte projektkøbet overfor ejendomsmægleren/sælgeren. Samtidig kan du få svar på de eventuelle spørgsmål, som du selv måtte have til boligkøbet. Din bank skal indenfor samme frist meddele ejendomsmægleren, om de kan godkende finansieringen.

Derfra håndterer din boligadvokat sagen og varetager dialogen med ejendomsmægleren eller sælgeren og bankerne.

3. Tinglysning af skøde

Ved projektkøb udarbejder sælgerens advokat som udgangspunkt skødet og refusionsopgørelsen, hvis der er tale om et byggeri med flere boligenheder – fx ejerforeninger.

Vi kontrollerer skødet og refusionsopgørelsen, inden du skriver under.

Skødet vil normalt først kunne oprettes, når byggeriet er afsluttet, godkendt og færdigmeldt overfor kommunen. Overtagelsesdagen og skødet afventer altid selve byggeriets afslutning.

4. Frigivelse af købesummen

Når du har overtaget boligen, foretages en gennemgang af fejl og mangler. Ved projektkøb gælder særlige juridiske omstændigheder, som gør indflytningsgennemgangen særlig vigtig (entrepriseretlig afleveringsforretning).

Entreprenøren gøres opmærksom på evt. fejl og mangler ved boligen.

Til sidst frigiver din boligadvokat købesummen, når alt er på plads, og du har fået et anmærkningsfrit skøde på boligen.

Gratis samtale med advokat