fbpx

Boligkøb

6.995,-

Fast pris – Alt inklusiv (ex tinglysningsafgift)

Ring 31 10 08 10

eller benyt kontaktformularen

Boligadvokat til dit boligkøb

Når du køber bolig, er det meget vigtigt, at du får hjælp og rådgivning af en boligadvokat.

En boligadvokat er en normal advokat, som har specialiseret sig i boligkøb og fast ejendom generelt.

En boligadvokat kan rådgive om alle de forskellige elementer forbundet med boligkøb. Herunder fx forsikringer, økonomi, skat, belåning, pant, matrikulære forhold, servitutter, lokalplaner, grundejer-/ejerforeninger m.m.

Grunden til, at du som boligkøber har stor gavn af en boligadvokat er, at sælger har sin egen rådgiver i form af ejendomsmægleren, som har hjulpet med at sælge boligen til dig. Mægleren er 100 % sælgers “mand” og er derfor ikke din rådgiver.

Hos Frederiksberg Boligadvokater er vi specialister i køberrådgivning og varetager eksklusivt berigtigelse af bolighandler og relaterede advokatydelser.

Vores service er landsdækkende og vi hjælper boligkøbere i hele Danmark, uanset hvor boligen er beliggende.

Hos Frederiksberg Boligadvokater er der altid en fast lav pris på alle bolig- og sommerhuskøb på advokatrådgivning og berigtigelse af bolighandlen. Alt er inkluderet, og der kommer ikke noget oven i prisen på 6.995,- inkl. moms. Alle nødvendige ekspeditioner såsom skøde, tinglysning og refusionsopgørelse er en del af pakken.

Herudover styrer vi hele sagen og varetager dialogen med sælger, mægler og banker.

Såfremt vi skal varetage dit boligkøb, skal du blot oplyse ejendomsmægleren, at Frederiksberg Boligadvokater er køberrådgiver på sagen. Så sender de os automatisk et link til dokumenterne til gennemgang, når du har underskrevet købsaftalen med advokat- og bankforbehold.

Du er altid velkommen til at kontakte os, inden købsaftalen underskrives, hvis du har spørgsmål til processen.

Din boligadvokat

Du kan som boligkøber forvente specialistrådgivning hos Frederiksberg Boligadvokater til fast lav pris. Du får uafhængig personlig rådgivning af erfaren advokat og svar på alle spørgsmål i hele købsprocessen.

Ring 31 10 08 10
peter@frederiksbergboligadvokater.dk

Peter Celander Lindgren
Advokat og indehaver

Gratis samtale med advokat